17:00

Tabergs SK

Referat: VG 11 (Vista/Gais) - Tabergs SK

VG 11 vs Taberg SK 1-7 (0-5).
Förlust mot TSK som enligt mig är en av serie favoriterna! Vi var ett nummer för liten idag och TSK vann genom att de har tyngd och betydligt mer erfarenhet än vad vi har.
Jag vet inte men när matchen börjar och TSK trycker på känns det inte som att de skapar några direkta farligheter utan det känns som att vi har bra koll! TSK gör 0-1 lite slump mässigt tycker jag, sedan går det lite fortare och innan det är halvlek har TSK gjort hela 0-5! Oj oj hur ska vi ta igen det?? om jag nu kommer ihåg rätt så gör TSK mål 1 mål genom hörna 1 mål som de slumpmässigt sätter dit efter att vi missar att få bort bollen! 3 mål från distans varav 2 mål är mer eller mindre är felträffar som är meningen till inlägg som går direkt in i mål en som dessutom tar stolpe in! 1 mål är supersnyggt! Ett distanskott som sitter precis under nättaket! Med andra ord så kan man säga att vi inte hade turen på vår sida, Å andra sidan brukar man säga ”att ett bra lag har tur”. TSK leder dock helt rättvist men, jag tycker nog att de leder med ett par bollar för mycket. Otur kan man verkligen säga när en av våra backar får en huvudskada, Mathilda dunsar i backen och oturlig slår i huvudet och måste ut gå.

Till andra halvlek ändra vi lite och går ner på en 3 backslinje och vi låter Jossan gå in på en defensiv mittfältsroll, genom den förändringen börjar vi vinna bollar och skapar en del chanser! Och till slut får vi in ett mål genom Sanna som rundar TSK målvakten snyggt och rullar säkert in bollen! Under hela andra halvlek kunde vi se positiva tendenser som att vi rullar boll och vårdar boll, men precis som i första halvlek skulle vi drabbas av skada denna gång var det Johanna som vred knät otäckt och fick bäras ut på bår, och senare vidare med ambulanstransport in till sjukhuset! I skrivande stund kan jag nämna att inget var brutit men hon blir nog tyvärr bort ett tag, attans!
TSK gör ytterligare 2 mål och vinner matchen med 1-7

Vi ska ta med oss andra halvlek som vi faktiskt gör riktigt bra! Jag tycker ni visar på bra inställning och bra lagmoral. Vi ger aldrig upp fast det ser riktigt mörkt ut och för det ska ni ha en stor eloge!

Nu tar vi nya tag och vi ser framemot nästa match!